BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Click here for Myspace Layouts

Sunday, 8 January 2012

My Sister Lin and Murny



hehe ~~ lawak gak klu keluar ngan kakak2 sy ni nak kira happy x juge, kali telampai happy kot hehe
tp klu kakak sy ni x ade macam sunyi je mcm sendiri
dorang due orang ni selalu faham ati sy
klu sedih durang selalu hibur kan
tp klu sy happy dorang buat pulakk sy sedih
hehe lawak kan

SAYANG KAK LIN DAN KAK NINEY <3
 

Aku & Dia ^_^

wah~~ x tau nk cakap cm mne ? aq rase skunk nie rindu sgt kt die , nk je aq meet die , tp nk buat cm mne ? die dh balik asrama die , asrama die lk kt Gombak , dh lah taun depan lk 2 die balik , klu 2-3 minggu sekali x pe lh , nie sampai setahun nie , sedih kot , dh lh time 2 meet just sekejap je , klu lame ok lh jugak , nie kejap je , adoi~ rindu pown x sempat nk lepas , tp x pe lh kn , nk buat cm mne ? die g sane bukan nye buat bende lain pown , die g sane just nk belajar , ^_^ and aq fhm , x pe lh , biar die belajar elok2 , tp 1 je harapan aq bileh ko dh berjaya , tlg jgn pernah lupe kn aq , plzz !! :'( , aq syg kn ko sangat2 , aq x tau nk ckp cm mne , and aq x dpt nk tunjuk ko bertape aq syg ko , klu lh ko sekarang nie berada di posisi aq , ko akan mengerti bertapa aq menderita di sebab kn ko , klu boleh aq nk ko selalu ade di sisi ku , and klu boleh aq nk ko selalu hadir di mimpi ku , aq harap ko x lupa kn aq , :'(


I LOVE YOU 4 EVER AZLINDA <3 

the love zur and lin